Voorbeschouwing DTS’35 Ede vr1 - Oranje Nassau vr1

Gepubliceerd op
30 september 2022

Zaterdag 1 oktober speelt ON vrouwen 1 haar tweede wedstrijd in de topklasse. Vorige week was de vuurdoop tegen Ter Leede en hoewel deze wedstrijd met 3-1 verloren werd, zat er veel potentie in voor dit jaar in de Topklasse.

Deze week is DTS de tegenstander. Vorig seizoen eindigden zij op een tweede plaats in de competitie en het belooft dus een zware wedstrijd te worden. Eerdere seizoenen werd al eens tegen DTS gespeeld in de beker, waarin ON lang mee kon komen maar het kwaliteitsverschil in de 2e helft toch duidelijk werd.

De meiden gaan dit seizoen op weg in een bus van Doornbos, gesponsord door Renault Terwolde.

 

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.