Voorbeschouwing Oranje Nassau vrouwen 1 - FC Rijnvogels vrouwen 1

Gepubliceerd op
04 november 2022

En daar was ‘ie dan afgelopen zaterdag: de eerste overwinning van het seizoen is een feit. En wat was het een spannende pot: een rode kaart, een gestopte penalty en uiteindelijk met 10 man alsnog de winnende scoren. Er werd fantastisch gevochten door de meiden(soms misschien iets te letterlijk) en degene die er niet bij waren, zaten nagelbijtend te wachten om via de app te horen dat het eindsignaal eindelijk geklonken had.

Morgen staat de thuiswedstrijd tegen Rijnvogels op het programma. Rijnvogels heeft nu 5 punten, en bij winst en gunstige uitslagen op de andere velden zou onze vrouwen 1 zomaar van de 12e naar de 7e plek kunnen schieten. Toch moet deze tegenstander niet onderschat worden, want zij pakten al een punt tegen DTS en Ter Leede. Gewonnen werd er van Wartburgia.

De wedstrijd begint om 15:00u op sportpark Coendersborg.

De overige wedstrijden op deze ladies day:

10:30u ON Vrouwen 3 – d’ Olde Veste’54 vrouwen 1

12:30u ON Vrouwen 2 – Be Quick Dokkum vrouwen 1

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.