Vrijdagavond tweede oefenwedstrijd van Oranje Nassau dit keer in Assen.

Gepubliceerd op
14 augustus 2024

Het is woensdag. Op deze morgen wordt in het algemeen de voorbeschuwing geplaatst van de eerstkomende wedstrijd van de selectie van mannen 1. Deze traditie wil ik ook dit seizoen weer voortzetten. 
In de oefenperiode komt Oranje Nassau vooral uit in uitwedstrijden. In juli werd geoefend in Roden tegen debutant vv Roden. Oranje Nassau won die wedstrijd met 2-3. Vrijdagavond is in Assen ACV 2 de volgende tegenstander voor de Oranjehemden.

Door Siemon Aikema

Denk niet, dat AV 2 geen goed team zou hebben. Ook uit de eerste selectie van de Assenaren, die volgende week zaterdag de competitie starten uit tegen AFC, maken een aantal spelers deel uit van de selectie van het tweede. Deze spelers zullen ongetwijfeld een conditionele voorsprong hebben op Oranje Nassau, dat na de vakantie nog maar vijf keer heeft getraind. In de selecte van ACV 2 komen we mannen als Erwin Jagt, Stefan Kunz, Robert Talens en Nick Westebring om een paar te noemen tegen. Trainer is ook dit jaar Jordan Jansen. Vorig seizoen wist ACV op Coendersborg te winnen van de mannen van Erwin Heerlijn De twitteraar van ACV-2 noemde het destijds een zwaar bevochten pot voetbal tegen een sterke tegenstander. Verslaggever Bert Postma vond het jammer dat Oranje Nassau niet wist te winnen. Ik ben benieuwd wat ACV deze keer op de maat kan leggen.  

Na een aantal trainingen gaat de selectie van Oranje Nassau een teamweekend in. Net als vorig seizoen wordt dit weekend ingeleid met een oefenwedstijd. Vorig seizoen was WKE ‘16 de tegenstander Nu dus ACV. Ik waag me zeker niet aan een voorspelling. Er zijn veel veranderingen in de selectie. De trainers zijn nog op zoek naar het juiste team. Veel nieuwelingen moeten worden ingepast, vaste patronen moeten inslijten. Ik ga er dan ook een beetje vanuit, dat alle beschikbare spelers in het veld zullen verschijnen. De reacties van de kenners waren eind juli wel verschillend. Over de nieuwelingen was deze kenners in ieder geval wel verdeeld. Hoe het teamproces zich verder zal ontwikkelen zullen we de komende weken wel zien.

De wedstrijd ACV 2 – Oranje Nassau begint vrijdagavond om 20.00 uur. Wie wil weten, hoe ON er nu voorstaat, of wil kennismaken met de nieuwe spelers, moet zeker naar Assen komen. Dan kun je dat met eigen ogen zien. De wedstrijd wordt gespeekd op sportpark ICT specialist, Kortbossen 1 Assen.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u accountants en adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
AllPrepare

Allprepare is dé gespecialiseerde webwinkel voor noodproducten, veiligheid en zelfredzaamheid. Of je nu op zoek bent naar noodpakketten, EHBO-benodigdheden, water- en voedselvoorraden of andere producten om goed voorbereid te zijn op onverwachte situaties, bij Allprepare vind je alles wat je nodig hebt. Met een breed assortiment, deskundig advies en een focus op kwaliteit zorgt Allprepare.com ervoor dat je altijd klaar bent voor de toekomst.

Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.

Copyright© 2024 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.