Erwin Heerlijn en Oranje Nassu continueren de samenwerking.

Gepubliceerd op
18 november 2022

De Technische Commissie (TC) van Oranje Nassau is verheugd te kunnen melden dat zij overeenstemming heeft bereikt met hoofdtrainer Erwin Heerlijn over een verlenging van het contract met (nog) een jaar. De 37-jarige Heerlijn gaat daarmee zijn zesde seizoen in als hoofdtrainer van de Coendersborgbewoners. En dat mag je gerust enigszins verrassend noemen, immers de voorbeelden dat trainers tegenwoordig een beperkte houdbaarheid hebben komen vrijwel dagelijks voorbij. 

Erwin Heerlijn hoofdtrainer

Dat vraagt dus om een toelichting. TC voorzitter Johan Lindemulder: ‘Wij zijn erg blij met de verlenging van het contract, en zijn dan ook erg tevreden over de samenwerking. De argumenten daarvoor zijn vrijwel onveranderd in vergelijking met de vorige contractverlenging. Erwin past uitstekend bij de cultuur en achtergrond van Oranje Nassau. Hij is een uitgesproken voorstander van attractief, avontuurlijk en aanvallend voetbal en dat past goed bij ons. Bovendien willen veel voetballers op niveau uit de Regio graag met hem samenwerken en daarmee draagt hij bij aan de aantrekkelijkheid van Oranje Nassau. En dat ondanks het gegeven dat we vorig seizoen na de winterstop een uiterst lastige periode doormaakten. Maar daar zijn we goed doorheen gekomen. En het team laat ook dit seizoen een stijgende lijn zien in de spelontwikkeling en prestaties. Dat biedt vertrouwen voor een goed vervolg van het lopende seizoen waarin we graag meestrijden voor de prijzen.’

Erwin zelf over zijn keuze om Oranje Nassau nog een jaar te willen dienen : 'Het is erg fijn om vanuit de spelersgroep en de TC nog altijd het vertrouwen in een verdere samenwerking te voelen. Na een teleurstellend seizoen, waarin ik veel geleerd heb, doen we er samen alles aan om dit seizoen een stuk hoger te eindigen. Tot nu toe zijn we goed op weg en die energie biedt mij meer dan voldoende perspectief om hier voor het 6e jaar actief te zijn’. 

De gesprekken met assistent Marshall Pourier en keeperstrainer Peter van der Sluis over het verlengen van de samenwerking vinden verderop in het seizoen plaats.  

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.