Nagesh Amatsaleh van Be Quick naar Oranje Nassau

Gepubliceerd op
02 april 2024

Na de zomer speelt Nagesh Amatsaleh (26 jaar) bij Oranje Nassau. Hij stapt over van stad-/gemeentegenoot Be Quick 1887, de club waar hij 6 seizoenen de kleuren van verdedigde. Nagesh woont in Selwerd. Hij heeft de studie MBRT (Medische Beeldvorming en Radiotherapeutische technieken) aan de Hanze afgerond en werkt nu in het Martiniziekenhuis op de afdeling Nucleaire geneeskunde & Radiologie.

Nagesh Amatsaleh

Bij Oranje Nassau wordt Nagesh (hierlinks op de foto) herenigd met zijn voormalig ploeggenoot Djarni Leidelmeijer. Nagesh begon ooit met voetballen bij GRC Groningen, stapte op jonge leeftijd over naar de jeugd van FC Groningen en speelde aansluitend nog 2 jaar bij sc Cambuur O-19 / Jong Cambuur. Daarna vertrok hij naar Be Quick. Nagesh is een rechtsbenige aanvallende middenvelder. Afhankelijk van het systeem dat gespeeld wordt kan hij ook goed uit de voeten als hoge wingback.

Erwin Heerlijn zegt over de komst van Nagesh: ‘Ik ben erg blij dat Nagesh voor ON heeft gekozen. We volgen hem al een paar seizoenen en het is een erg goede en multifunctionele speler. Daarnaast denken we dat hij als persoon erg goed in onze vernieuwde selectie past. Zijn energie, dynamiek en technische vaardigheid maken Nagesh een erg complete en mooie speler.’

En Nagesh zelf zegt over zijn keuze: ‘Ik ben blij met de overstap naar Oranje Nassau. Het gesprek met de club had direct een positieve indruk op mij achtergelaten. De ambities, de speelstijl en het plezier van de huidige groep trekken mij erg aan. Ik ben toe aan een nieuwe omgeving en kijk dus enorm uit naar het komende seizoen. Ik hoop met mijn voetballende kwaliteiten en ervaring van waarde te kunnen zijn voor deze club!’

Wij heten Nagesh van harte welkom bij Oranje Nassau en wensen hem veel succes en plezier!

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.