OG Clean Fuels verbindt zich als sponsor aan de Oranje Nassau vrouwenafdeling

Gepubliceerd op
21 juni 2023

Oranje Nassau vrouwen, heeft vol trots de komst van OG Clean Fuels als hun nieuwe sponsor bekendgemaakt. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal voor Oranje Nassau vrouwen, dat met het eerste team op het hoogste amateurniveau van Nederland uitkomt.

OG Clean Fuels, een toonaangevende speler op het gebied van schone brandstoffen, heeft bewezen een vooruitstrevende organisatie te zijn die zich inzet voor duurzaamheid en maatschappelijke vooruitgang. Het delen van welvaart vormt de kern van hun overtuigingen. Naast de investeringen in 100% schone brandstoffen ondersteunt OG Clean Fuels goede doelen, sporters, sportclubs met o.a. FC Groningen, en heeft ook een sterke betrokkenheid bij het meidenvoetbalteam van FC Groningen.

WhatsApp Image 2023 06 20 at 09.34.25 1


Door Oranje Nassau vrouwen te ondersteunen als sponsor, laat OG Clean Fuels zien dat zij geloven in de kracht van sport en de positieve impact die het heeft op de maatschappij. Het sponsoren van Oranje Nassau is een weloverwogen keuze voor OG Clean Fuels, mede omdat Maaike Stam, een van hun medewerkers, deel uitmaakt van het eerste team.

Het feit dat zowel OG Clean Fuels als Maaike Stam een gedeelde passie hebben voor sport en zich inzetten voor het vrouwenvoetbal, laat zien dat ze geloven in het verbinden van mensen in de sportwereld. Deze sponsorovereenkomst benadrukt hun steun voor de ontwikkeling van vrouwenvoetbal en hun streven naar gelijkheid in de sport.

WhatsApp Image 2023 06 20 at 09.34.25

Brenda Kuiper, teammanger bij Oranje Nassau vrouwen 1, is enthousiast over de nieuwe samenwerking: "We zijn enorm trots en dankbaar dat OG Clean Fuels zich heeft verbonden aan de club als sponsor. Hun betrokkenheid en steun zullen een belangrijke rol spelen in onze groei en ambitie om uit te blinken op het hoogste niveau. Samen zullen we streven naar sportieve successen en een positieve impact creëren, zowel binnen als buiten het voetbalveld."

 

Over Oranje Nassau
Oranje Nassau is een voetbalclub in Groningen met drie damesteams. Het eerste team, Oranje Nassau vrouwen 1, is een toonaangevend vrouwenvoetbalteam in Nederland en speelt in de hoogste amateurcompetitie voor vrouwen. Ze behaalden afgelopen seizoen een indrukwekkende zesde plaats, een opmerkelijke prestatie voor een nieuwkomer in deze competitie.

Dames 2 is al meerdere seizoenen een stabiele factor in de 1e klasse landelijk. Vrouwen 3 is gepromoveerd naar de 2e klasse Noord.

Over OG Clean Fuels

OG Clean Fuels is een vooraanstaande leverancier van schonere brandstoffen en is toegewijd aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van de mobiliteit sector. OG Clean Fuels gelooft in een toekomst met een mix van schone brandstoffen. Dankzij en netwerk van meer dan 220 tankstations in Europa is OG uitgegroeid tot de snelst groeiende speler in de duurzame mobiliteitssector. Deze schone brandstoffen omvatten Bio-CNG, Bio-LNG, EV, Waterstof en HVO100 De ambitie van OG is om de grootste schone brandstoffen retailer van Europa te zijn gecombineerd met eigen productie.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.