Presentatie nieuwe kleding op 17 juni 2023

Gepubliceerd op
22 juni 2023

Eerder zag u bij de nieuwsberichten een sfeerimpressie van de zeer geslaagde seizoensafsluiting op 17 juni. Tijdens de seizoensafsluiting is ook de nieuwe wedstrijdkleding gepresenteerd. Zie de foto’s. Hierbij nog wat achtergrondinformatie met betrekking tot het proces, de gemaakte keuzes en de betrokken sponsoren.

Door Johan Lindemulder

Merkkeuze en ontwerp: Het proces startte in de zomer van 2022. Uit een aantal offertes is toen in samenspraak met Voetbalshop.nl de keuze gevallen op Robey als nieuwe kledingleverancier voor de hele vereniging (met uitzondering van de jeugd, maar de SJO had al eerder voor Robey gekozen). Vervolgens werd uit verschillende opties het ontwerp geselecteerd. Er werd gekozen voor een vrouwen- en een mannen kledinglijn vanwege de specifieke snit.

078 Middel

Bij dat proces waren naast Mark Pathuis (vanuit het bestuur) m.n. de hoofdsponsor van de mannen (Alex Beuker van Sixton Safety Shoes) en verder Brenda Kuiper, Henderika Kingma en Kisten Wiersema vanuit de vrouwen betrokken. De overall coördinatie lag bij Johan Lindemulder.

 

080 Middel    081 Middel 

Financiering en sponsoren: Hoofdsponsor Sixton committeerde zich van meet af aan om dit project voor de alle senioren verenigingsbreed mogelijk te maken. Ondertussen werkten de vrouwen hard aan het werven van nieuwe (shirt-)sponsoren om hun eigen onderdeel extra uitstraling te geven. En dat is heel goed gelukt. De betrokken partners / shirtsponsoren zijn:

Het grotere aantal shirtsponsoren bij de vrouwen verleidde voorzitter Mark Pathuis tot de (onbedoeld?) licht pikante opmerking dat de vrouwenshirts wat ‘voller’ waren. Hij sprak zijn grote dank uit voor de betrokkenheid van de sponsoren die deze flinke investering voor de vereniging mogelijk hebben gemaakt. Waarvan akte! Wij sluiten ons daar graag bij aan. Ook rond het hoofdveld is de komst van een aantal nieuwe borden duidelijk waarneembaar. Rond het veld en aan de hoofdtribune is een groot aantal nieuwe borden geplaatst; een enorme opknapper en een aanwinst voor de aanblik van ons hoofdveld. Voor de uitvoering van de werkzaamheden (soms onder tropische omstandigheden) zeggen wij vooral Lucas Stulp en Gezienus Bentum dank, daarbij ondersteund door Alex Bolt.

 115 Middel  BBQ ON 10 06 23 003 

Webshop: Op de site van Voetbalshop.nl is een speciale winkel voor Oranje Nassau ondergebracht. Daar kun je terecht voor het bestellen van de speciale kledinglijn voor Oranje Nassau. Je kunt daar individueel artikelen bestellen, maar ook als team. In het laatste geval kun je op die bestelling een aantrekkelijke korting krijgen wanneer je de bestelling via de club laat lopen. Het bestuur zal communiceren via welke functionaris die bestelling zal moeten verlopen. Hierbij alvast de link naar de webshop: https://sportmaat.nl/voetbalclubs-amateur/cvvoranjenassau.html

Slotwoorden over het proces en het resultaat: Zoals gememoreerd lag de start van het proces in de zomer van vorig jaar. Toen werden de eerste keuzes gemaakt en ging het spel op de wagen. Vervolgens moesten er zowel van de zijde van ON als van de kledingleverancier als van de sponsoren nog allerlei keuzes worden gemaakt en bevestigd. Alles werd custom made voor Oranje Nassau geproduceerd. Al met al kon de bestelling inclusief lay out van de tenues, maatvoering voor alle teams en nummering, rond de jaarwisseling definitief worden gemaakt. In het productieproces van de kousen ontstond vervolgens een flinke tegenvaller omdat de (Nederlandse) kousenfabriek afbrandde. Uiteindelijk kon net op tijd vervangende productiecapaciteit worden gevonden om de kousen gelijktijdig met de in het verre Oosten geproduceerde tenues uitgeleverd te krijgen.

Als vereniging mogen we enorm trots zijn op het eindresultaat. Het komend seizoen lopen de teams er spic en span én uniform bij. Nogmaals onze hartelijke dank aan alle betrokkenen die dit in welke vorm dan ook mede hebben vorm gegeven en mogelijk gemaakt.

 

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.