Selectie mannen begint aan de voorbereiding.

Gepubliceerd op
23 juni 2023

Na een korte onderbreking begint de selectie van de mannen komende zaterdag 24 juni aan het eerste deel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Deze voorbereiding begint met drie trainingen: op zaterdag, dinsdagavond en donderdagavond.

Door Siemon Aikema

Hieronder staan bij de oefenwedstrijden de aanvangstijden vermeld. Deze tijden zijn nog niet helemaal definitief.

De eerste oefenwedstrijd staat gepland voor zaterdag 1 juli. Op sportpark Coendersborg is Be Quick, O23 de eerste tegenstander Deze wedstrijd begint om 15.00 uur. Na nog twee trainingsavonden, op dinsdag- en donderdagavond, wordt dit eerste deel van de voorbereiding afgesloten met een oefenwedstrijd tegen LTC Assen. Dit duel wordt op zaterdag 8 juli om 14.30 uur in Assen gespeeld. Daarna mogen de selectiespelers en hun trainers op vakantie.

Het tweede deel van de voorbereiding begint op donderdag 10 augustus. In deze periode worden naast de trainingen nog twee wedstrijden gespeeld. Dinsdag 22 augustus om 20.00 uur in en tegen Buitenpost en zaterdag 26 augustus  om 15.00 uur tegen ACV 2. Op de eerste zaterdag van september start vervolgens de bekercompetitie.

Houd de site in de gaten voor meer info rond de wedstrijden.

 

 

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.