Thomas Careman maakt zijn 150e competitiedoelpunt

Gepubliceerd op
03 december 2023

Afgelopen zaterdag scoorde Thomas Careman het tweede doelpunt van Oranje Nassau in de wedstrijd tegen Velocitas 1897. Daarmee maakte de spits, die zaterdagmiddag in de tweede helft inviel, de 150 competitiedoelpunten vol. Een hele prestatie voor deze spits, die zoals beknd sinds eind vorig seizoen tevens de topscorer is van de club.

Door Siemon Aikema

Thomas begon zijn carrière bij Actief in Paterswolde. In twee seizoenen voor deze club wist hij 10 keer te scoren. De eerste keer was in de wedstijd waarschijnlijk op 5 april 2009 tegen weet. Ezra Schrijver en Peter van der Sluis maakten destijds ook deel uit van de selectie van Actief.. Daarna stapte hij in 2010 over naar Oranje Nassau, waar hij vier seizoenen actief was en 34 keer het doel vond. Na twee jaar Achilles ’94, met dertig doelpunten ging hij in 2016 naar Be Quick 1887. Voor deze club wist hij in twee seizoenen de aanhang ook dertig keer te laten juichen. Na een jaar Harkemase Boys (1 doelpunt en VVOG (geen doelpunten) kwam Thomas in 2020 terug bij Oranje Nassau. Bij onze club scoorde hij nog eens 49 keer. Daarbij teken ik nog even aan, dat het eerste seizoen bij zijn terugkeer slechts vier wedstrijden telde waarin hij toch 10 keer de  doelman wist te verslaan. Uiteraard zal ook Thomas er van overtuigd zijn, dat hij ook veel te danken heeft aan zijn medespelers, maar hij staat wel vaak op de goede plek. Een echte spits dus.

Tot slot nog de clubs waartegen Thomas scoorde:

Acht keer was het raak tegen FVC
Zeven keer wist hij de doelman(nen) van Leeuwarder Zwaluwen te verschalken
Tegen Broekster Boys en Quick ’20 scoorde hij zes keer.
Dee doelmannen van Oeverzwaluwen en Zeerobben moesten vijf keer buigen voor de spits.
Vier keer wist Thomas te scoren tegen PKC ’83, OFC, sc NEC, Rigtersbleek, FC Burgum en Drachtster Boys
 Drie doelpunten waren er tegen Bataven, RKHVV, ROHDA Raalte, ONS Sneek, OJC Rosmalen, VAKO, Viboa, vv Winsum, De Meern en Zuidwolde.

Tegen Pelikaan S, Noordscheschut, Staphorst, SVBO, SWZ Sneek, HSC 21, Juliana 31, Blauw Wit 34 en Be Quick 1887, was hij de verdediging twee keer te slim af.
Eén keer scoorde hij tegen RJO Brabant United, Achilles 29, ACV, Ado 20, Alcides Alverna, Bal, DVS 33, EVV, ’t Fean 58, CVVB, Dieze West, Dongen, JVC Cuijk, LTC, HZVV, Buitenpost, HBS, Helpman, Hercules, Hoogezand, Gieten, GOMOS, Gorecht, Trynwalden, UDI 19, Urk, Nunspeet, Omlandia, Valthermond, Velocitas 1897, VVOG en Westlandia.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.